Comunicat - Programul acțiunilor de protest septembrie – octombrie 2017 Imprimare
Miercuri, 20 Septembrie 2017 12:52

Confederația Națională Sindicală „Cartel ALFA”, în baza deciziei Comitetului Confederal întrunit luni, 11 septembrie 2017, declanșează o serie de acțiuni de protest, având ca revendicări principale:

1. Blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat;

2. Modificarea legii 62/2011, pentru deblocarea negocierii si incheierii contractelor colective de munca la toate nivelurile, plecand de la varianta comună a celor 5 confederații sindicale înaintată guvernului.

Citeşte mai mult...
 
Comunicat Imprimare
Joi, 17 Martie 2016 15:48

Dragi colegi,

Sindicatul Groupama a fost infiintat cu scopul sustinerii drepturilor angajatilor  si nu am fi reusit sa mentinem an de an Contractul Colectiv de Munca, ce ne-a ajutat pe toti sa trecem prin momente dificile, fara sustinerea dumneavostra.

Am depasit in fiecare an dificultatile intampinate in negocieri, aceleasi intampinate si de catre celelalte sindicate din Sectorul Finante-Banci, dificultati datorate mediului social si financiar, avand insa  intotdeauna in vedere interesul majoritatii .

Respectam dorinta celor ce au ales sa paraseasaca sindicatul, desi regretam ca nu mai suntem impreuna dupa atat timp. Una dintre consecinte este  scaderea procentului de reprezentativitate al sindicatului nostru  care acum este de 53%.

Citeşte mai mult...
 
Redirectionare 2% din Impozitul Anual
Vineri, 02 Martie 2012 10:53

Completarea si depunerea la Administratiile Financiare locale a Declaratiei 230 pentru redirectionarea a 2% din impozitul anual catre Sindicatul Groupama va crea posibilitatea acordarii de ajutoare umanitare suplimentare pentru membrii de sindicat in situatii dificile.

In 2011, din redirectionari s-au strans aproape 10.000 RON ceea ce a fost de mare ajutor avand in vedere faptul ca au fost acordate ajutoare de peste 33.000 RON.

Download Model Declaratie 230 pentru redirectionarea a 2 % din impozitul anual catre Sindicatul Groupama.

La Declaratia 230 trebuie anexate copia cartii de identitate a contribuabilului si o copie a fisei fiscale. Documentele pot fi depuse la Administratiile Fiscale locale sau le puteti trimite la adresa: Sos. Stefan cel Mare 33, bloc 30, parter, sector 2, Bucuresti.

Citeşte mai mult...